Skiduthyrning och liftkort

Hyrskidor i fjällen, bra kvalitè, bekvämt och prisvärt

Att hyra sin skidutrustning är att göra det bekvämt för sig men också ett sätt att veta att man använder modern och funktionell utrustning när man väl är i backen. Skiduthyrarna har år av erfarenhet och kan tipsa dig till rätt nivå, storlekar och varianter på din utrustning. 

Vart hittar jag skiduthyrningen?

Det finns flera fysiska butiker med det rekomenderas att du redan vid boendebokning även gör din utrustningsbokning online. Uthyrarna kan packa och köra ut utrustningen till din stuga den dag du anländer. Väl på plats har skiduthyrningen två butiker i Idre Fjäll, en i Skicenter syd och i Skicenter centrum. Här hittar du kunnig personal och all utrustning för en härlig semester i fjällen.

Skiduthyrning och liftkort

Vilken skidutrustning kan man hyra?

Hos skiduthyrarna finns all tänkbar utrustning att hyra, längdskidor, skateskidor, alpina skidor, telemarkskidor, snowboard, pulkor och pjäxor av alla de slag. Skidor och övrig utrustning håller hög kvalitè och de är väl servade innan de går ut till ny gäst.
För att underlätta för kunden så har skiduthyrarna paketerat komplett utrustning i olika nivåer. Gästerna bestämmer vilken kunskapsnivå de besitter och bokar ett paket, då är du säker på att utrustningen även matchar varandra och att hela paket hör ihop. Dessa paket är även ekonomiskt tilltalande. Utrustningspaketen finns från nybörjarnivå till avancerad plus och du kan självklart kontakt skiduthyrarna innan du bokar om du är osäker på vilket paket som passar dig bäst.

Priser för att hyra skidor

Paketen med komplett utrustning är billigare än att hyra all utrustning var för sig. Vill du komplettera med en produkt till din egen utrustning eller kanske prova en ny aktivitet i backarna under tiden du är här så går det bra. Slalomskidor 1 dag kostar för vuxen person 90 kronor per dag, 160 kronor för tre dagar och hyr du på längre tid, mellan 8-15 dagar så får du betala 30 kronor per dag. För snowboard är priset 250 kronor för en dag, 450 kronor för tre dagar och det minskar till 90 kronor per dag för långtidshyra mellan 8-15 dagar.

Kostnaden för liftkort

Även liftkort bör du boka i god tid innan avresa hemmifrån och hämta ut på plats vid ditt närmaste Skicenter. Kostnader för liftkort för en vuxen person är varierande mellan stora och lilla kortet, 40 respektive 58 nedfarter. För det mindre antalet nedfarter kostar ett liftkort 380 kronor för en dag, 1010 kronor för tre dagar och 1890 kronor för 10 dagar i backarna. Här finns olika priser för barn, juniorer, seniorer och även ett föräldrakort.